· Visita al Park Güell de Barcelona

 

_DSC1894

 

MES FOTOS A >>>  FLICKR.
El millor i més famós exemple d’Art Nouveau paisatge – arquitectura ha estat designat Patrimoni de la Humanitat UNESCO . El comte Eusebi Güell , un ric home de negocis , va concebre el projecte com a infraestructura per a un suburbi jardí en el que Gaudí descrivia com “la muntanya sense arbres ‘ . Les úniques parts que s’acabarà , abans treballat detenir el 1914 i es va convertir en un parc públic el 1922 , van ser una gran entrada , dues cases , a 3 km de camins , una meravellosa terrassa i la sala hippostyle , planejada com un mercat clandestí . Amic de Güell , d’Antoni Gaudí , va ser el dissenyador . Tant els homes com la intenció que el projecte seria expressar l’esperit de Catalunya com a nació potencialment independent . El parc és molt popular i té un contingut simbòlic fosc. Formes i colors es van inspirar en les formes naturals que Gaudí , un catòlic devot , veia com a exemples de l’artesania divina . El parc s’estableix als turons amb vista sobre Barcelona. Serpentina terrasses , places , galeries i acrades executen amb el vessant de la muntanya . Estan decorades amb mosaics policroms de pedra trencada , atuells de ceràmica i rajoles antics. Els colors brillants poden recordar a un azuelejo . Les terrasses corbes podrien recordar a un Duncombe , el traçat camí de Buttes Chaumont . Però el disseny té una brillantor enèrgic que pertany més complet fins al segle XX que qualsevol altre parc públic realitzat a Europa durant la primera meitat del segle XX .

 

_DSC1787 
 
 
Dibujo

 

_DSC1743

 

_DSC1824

_DSC1874

 

 

_DSC1810

 

 

_DSC1774

_DSC1881

 

 

_DSC1892

_DSC1832

_DSC1806

_DSC1786

_DSC1783

_DSC1762

_DSC1759 _DSC1754b

_DSC1937 _DSC1941

_DSC1771

_DSC1793

_DSC1780

_DSC1858

 

_DSC1779

_DSC1769

 

Un pensamiento en “· Visita al Park Güell de Barcelona

  1. Pingback: Barcelona, entre el Palacio de Montjuic y Plaza España | JACINTº

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: